Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова тв Трагедията на българина е в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова тв Трагедията на българина е в
Коментари Харесай

Христо Стоянов: Трагедията на българския мъж е, че въприема интимните отношения като наказание

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв 

Трагедията на българина е в това, че за него физическите интимни връзки са наказване. Той санкционира майката, Господа даже и така нататък, той санкционира даже и обичаната. Примерно той споделя, че е унищожил през нощта обичаната си. Ето това му е отношение към интимността. Той не се интересува кой с какви пристрастености е. Напротив. Проблемът е в действителност доста комплициран. Това разяснява писателят Христо Стоянов в ефира на Нова тв.

Една от главните характерности на демократичното общество, в което ние като българи имаме претенциите да живеем, е, това че болшинството дефинира това, което се прави, само че то се отнася с голямо почитание към малцинството, разяснява проф. Леандър Литов. 

Така че проблем е, че ултраси нападат детска брошура за интимното образование, само че децата би трябвало да знаят, че има разнообразни хора и всеки има място под слънцето. Книжката е вярна стъпка, би трябвало да има такива книги. За страдание обаче, другата ориентировка стартира да се трансформира в мода и на мен това не ми харесва. Пропаганта на сходна ориентировка също не ми харесва. Ние просто би трябвало да имаме почитание към другите, добави той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР